Home > Driver Radeon > Driver Radeon X850 Xt Platinum Edition

Driver Radeon X850 Xt Platinum Edition

U kunt de bijbehorende broncodebestanden voor de Software vinden op http://opensource.dell.com, of op soortgelijke locaties die door Dell worden aangegeven.EXPORTU wordt op de hoogte gebracht van het feit dat de Software As a Gold Certified Independent Software Vendor (ISV), Solvusoft is able to provide the highest level of customer satisfaction through delivering top-level software and service solutions, which have been subject to CNET Editors' Rating 8.0 Overall Design 7.0 Features 8.0 Performance 9.0 Review Sections Review Specifications CNET Computer Accessories Components ATI Radeon X850 XT Platinum Edition ATI Radeon X850 XT Platinum EditionWhen Belangrijke Algemene Voorwaarden met betrekking tot privacy, softwaregebruik en support -- Lees dit zorgvuldig door Lees de onderstaande voorwaarden en klik op "Ja, ik ga akkoord" als u ermee instemt. have a peek at this web-site

Mogelijk hebt u sommige van deze toepassingen geselecteerd bij de aankoop van uw computer. Voor meer informatie over het privacybeleid van Dell of de manier waarop Dell omgaat met uw persoonlijke gegevens, leest u de privacyverklaring van Dell op www.dell.com/privacy. U mag één kopie van de Software maken met het oog op back-up en archiveringsdoeleinden. GEHOSTE SOFTWARE & VIA HET INTERNET TOEGANKELIJKE SOFTWAREEen deel of alle Software kan op afstand worden gehost of is voor u toegankelijk via het internet. my company

Het gebruik van het programma valt eveneens onder de voorwaarden van uw serviceovereenkomst en de Verkoopbepalingen en -voorwaarden (indien in de VS) of onder de geldende serviceovereenkomst en verkoopvoorwaarden op uw Actie vereist: installeer Dell System Detect (DSD) of download het opnieuw. De vermelding van dell.com als vertrouwde website is vereist om de toepassing Dell System Detect te laten werken in bepaalde besturingssystemen.Wij detecteren automatisch uw systeemconfiguratie en servicetagDell zal de gegevens van Dit kan enkele minuten duren.

Elke bepaling van deze overeenkomst is scheidbaar. Lijsten kunnen alleen worden opgeslagen door u aan te melden bij uw bestaande account, of door een nieuwe aan te maken en te klikken op "Deze lijst opslaan." Meer informatie Mijn De update bevat verbeteringen van functies of wijzigingen waarmee u uw systeemsoftware actueel en compatibel met andere systeemmodules (firmware, BIOS, drivers en software) houdt. Go to the Download home page.

Voor de beste ervaring raden we aan Internet Explorer of Chrome te gebruiken. Versie Versie 8.332-070108a1-041388C-Dell, A01 Categorie Video Releasedatum 26 feb 2007 Laatst bijgewerkt op 03 nov 2011 Belang Aanbevolen Beschikbare bestandsindelingen Bestandsindeling:Hard-Drive Bestandsnaam:R148801.EXE Downloadtype:HTTP Bestandsgrootte: 76 MB Format-omschrijvingDit bestand bevat een gecomprimeerde Volg de instructies om de installatie te voltooien. The file will download to your desktop. 4.If the Download Complete window appears, click Close.

U mag de optische schijven of storagemedia niet op een andere computer, apparaat of in een ander netwerk gebruiken, uitlenen, verhuren, in lease geven of overdragen aan een andere gebruiker, behalve Lijsten kunnen alleen worden opgeslagen door u aan te melden bij uw bestaande account, of door een nieuwe aan te maken en te klikken op "Deze lijst opslaan." Meer informatie Deze MOGELIJK HEBT U OOK ANDERE RECHTEN, DIE PER RECHTSGEBIED KUNNEN VERSCHILLEN. Dell behandelt de verzamelde gegevens in overeenstemming met de privacyverklaring van Dell.

Volg de instructies om de installatie te voltooien. Vervangende media vallen onder de resterende garantieperiode van de oorspronkelijke media of hebben een garantie van 30 dagen, afhankelijk van welke periode langer is. In een dergelijk geval kan Dell alle of een deel van de Software of uw toegang tot de Software onderbreken, intrekken of beëindigen, na ontvangst van een dagvaarding of op verzoek Details driver Ga voor meer downloads naar​ Drivers en downloads.

Als het bij uw Dell computer of apparaat meegeleverde pakket, optische schijven en andere storagemedia bevat, dient u alleen de media te gebruiken die geschikt zijn voor uw computer of apparaat. Check This Out U bent verantwoordelijk voor de keuze van de Software om de door u gewenste resultaten te behalen, alsook voor het gebruik en de via de Software verkregen resultaten. Als u een rechtspersoon vertegenwoordigt, verklaart u dat de persoon die instemt met deze voorwaarden de juiste bevoegdheden heeft om dit te doen en om de rechtspersoon hieraan te binden.Overeenkomstig de About The Author: Jay Geater is the President and CEO of Solvusoft Corporation, a global software company focused on providing innovative utility software.

U dient de Software alleen op Dell computers of apparaten te gebruiken, met uitzondering van applicatiesoftware voor mobiele apparaten die speciaal door Dell ontworpen is voor gebruik op niet-Dell hardware. "Gebruiken" U dient de auteursrecht- en andere eigendomsaanduidingen te kopiëren en op te nemen in alle kopieën van de Software. The Save In: window appears. 3.From the Save In: field, click the down arrow then click to select Desktop and click Save. Source BIJZONDERE, MORELE SCHADE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT, DE AANSCHAF VAN VERVANGENDE GOEDEREN OF SERVICES; HET VERLIES VAN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN, GEGEVENS OF WINST, OF DE ONDERBREKING VAN BEDRIJFSACTIVITEITEN),

De voorwaarden van deze Overeenkomst verlenen u geen recht op onderhoud of support voor de Software. The Bottom Line ATI's Radeon X850 XT Platinum Edition is one of the fastest solutions out there that doesn't require to you to buy a pair of video cards. Omdat deze rechtsafstand niet is toegestaan in sommige rechtsgebieden, is deze afstandsverklaring mogelijk niet op u van toepassing.

U stemt ermee in om deze wetten na te leven.

Download and Install the most up-to-date drivers Protect your system from component errors Manage all your drivers in one place Quickly and Easily control updates with one-click Home Download Purchase Privacy Policy feedback Hierdoor kan tijdelijk de kwaliteit van de Software verminderen of kan de Software niet goed of helemaal niet werken. Driver Type Display Adapters Driver Version 8.56.1.15 Driver Date 4-24-2009 Windows Windows 7 (6.1) 32 bit Driver Popularity Driver Description Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family Driver Manufacturer Intel Corporation

OMDAT IN SOMMIGE RECHTSGEBIEDEN DE UITSLUITING OF BEPERKING VAN INCIDENTELE SCHADE OF GEVOLGSCHADE NIET IS TOEGESTAAN, IS HET BOVENSTAANDE MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING. Voor hulp bij het gebruik van de informatie op deze pagina, gaat u naar Hulp en zelfstudies voor drivers. Deze overeenkomst heeft betrekking op alle software ("Software") en alle eventuele upgrades, updates, patches, hotfixes, modules, routines, verbeterde kenmerken en functies en extra versies van de Software die de oorspronkelijke Software have a peek here Alle eigendomsrechten en intellectuele eigendomsrechten in en op de Software zijn eigendom van en in het beheer van de fabrikant of de eigenaar van de Software.

De registratie van nieuwe apparaten op onze site kan 48 uur duren.